ACER renova com a ‘partner’ tecnològic de Junior Report

Alumnes de secundària utilitzen ordinadors ACER durant els tallers de 'Periodisme i Fake News', impartits en centres educatius per l'equip de Junior Report. (Junior Report)

L’empresa tecnològica amplia el seu acord fins l’any 2022 i convoca de nou la Beca ACER del projecte Revista Escolar Digital (RED)

ACER reafirma el seu suport i renova l’acord de col·laboració amb el diari per a joves lectors com a partner tecnològic. El projecte Revista Escolar Digital (RED), els tallers de periodisme i desinformació, així com la resta dels recursos i materials didàctics per treballar l’actualitat a l’aula comptaran amb el suport de la companyia informàtica durant els pròxims dos anys. D’aquesta manera, ACER col·laborarà amb l’estratègia d’expansió del projecte tant a Espanya com arreu del món.

“Junior Report comença la seva projecció internacional i el suport d’empreses i institucions amb presència global és fonamental per arribar a nous lectors i oferir els nostres serveis d’educació mediàtica a tot el món”, valora Francesc Castanyer, director del Blue Globe Media, empresa editora del diari.

Fruit d’aquesta renovació, la companyia protagonitzarà una sèrie d’articles que orientaran els joves redactors a treballar els continguts periodístics amb una dimensió multimèdia, a solucionar dubtes sobre hardware i software i a impulsar les seves carreres en l’àmbit de la tecnologia i la informàtica.

“Estem molt orgullosos de participar durant dos anys més en aquest projecte, ajudant a impulsar les carreres i la vocació dels més joves i impulsant l’estratègia de RED. Aquesta col·laboració és un clar exemple que demostra que la tecnologia ha arribat a l’educació com a eina de suport “, assenyala Jaume Pausas, Màrqueting Manager d’Acer Espanya.

 

Una aposta per l’educació

Amb aquesta renovació, ACER manté el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu i participa en el programa de beques RED amb la Beca Acer for Education, adreçada a qualsevol centre educatiu o institut públic nacional que presenti una proposta de participació més sòlida. La convocatòria d’aquestes beques per al curs 2020-2021 es farà pública al llarg d’aquest mes de maig perquè els centres escolars interessats puguin enviar les seves candidatures.

El col·legi IES Miguel Catalán de Coslada (Madrid) fou el centre seleccionat per participar en el projecte Revista Escolar Digital (RED) durant el curs 2019-2020 en el marc de la beca patrocinada per ACER.

ACER també participarà en els premis RED, l’edició 2020 dels quals s’ha hagut d’ajornar fins al proper curs a causa de la situació actual provocada per la Covid-19. Els premis RED reconeixen els millors continguts i les millors capçaleres del projecte Revista Escolar Digital (RED).

En concret, la companyia tecnològica participarà atorgant dos premis: el Premi Acer for Education per al millor Projecte multimèdia, escollit entre tots els centres educatius participants; i el Premi Acer for Education per al millor Contingut multimèdia, escollit entre una selecció dels continguts audiovisuals realitzats pels joves periodistes.

 

ACER, pioner de les noves tecnologies

ACER és una de les principals empreses TIC del món i té presència en més de 160 països. Un dels objectius de la companyia és trencar les barreres entre les persones i la tecnologia, especialment en el món educatiu.

En l’última edició de Bett Show London, la fira educació i tecnologia més important d’Europa, ACER va presentar els seus nous models i dispositius adaptats al món educatiu, i va comptar amb un espai propi per atendre els visitants i possibles clients.

Junior Report impulsa una xarxa de Revistes Escolars Digitals gestionades per alumnes de secundària. Informa’t sobre el projecte aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here