Conèixer l’Àfrica de prop

Dos actividades que no os podéis perder este diciembre para conocer África más de cerca

El desembre ve calent d’activitats enriquidores. Teniu ganes de saber més sobre l’Àfrica? Us recomanem dues activitats que no us podeu perdre: Una taula rodona que organitza el CCCB sobre l’activisme a l’Àfrica i un cicle de deu dies sobre les arts escèniques de l’Àfrica contemporània.

L’activisme a l’Àfrica. Qui lidera el canvi social?

L’11 de desembre el CCCB acull un debat a càrrec dels protagonistes més destacats de la nova onada de renovació de l’activisme a l’Àfrica, que parlaran sobre com ells han canviat la situació política dels seus països.

El periodista Carlos Bajo Erro moderarà el debat i els participants seran l’Aisha Dabo, el Fred Bauma, la Souratie Fatoumata i el Thiat.

Val molt la pena que hi aneu perquè podreu escoltar de primera mà persones que han lluitat per a que els joves votin al seu país o que intenten dia a dia superar les barreres de la censura imposades per governs no democràtics o conèixer la història de l’anomenat “Gandhi del Congo”, que va ser empresonat i posteriorment alliberat gràcies a Amnistia Internacional.

Escoltar-los en primera persona us ajudarà a entendre la situació actual del lloc on viuen.

Creació, reflexió i cos a l’Africa Moment 19′

Durant deu dies hi haurà diverses accions en punts clau de Barcelona per visibilitzar la creació contemporània africana.

AM19_CALENDARIO2019.jpg

Es tracta de la tercera edició de l’Africa Moment i se celebra del 5 al 15 de desembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here