Aprèn anglès en un entorn de pel·lícula

Los Angeles, un destí de cinema per aprendre anglès. (Getty)

Els campaments d’idiomes a Los Angeles combinen les classes amb activitats d’oci per conèixer Califòrnia

Per Judith Vives

Segur que moltes vegades has vist una pel·lícula en versió original per posar a prova el teu domini de l’idioma. No obstant això, hi ha una opció encara millor per aprendre anglès: viatjar a la meca el cinema i participar en un campament d’idiomes.

Quan busquem destins per aprendre anglès, sovint pensem en Londres i altres ciutats del Regne Unit. No obstant això, els Estats Units també són una gran alternativa per a realitzar una experiència d’immersió i perfeccionar l’idioma.

Als Estats Units hi ha moltes destinacions, però una de les més atractives és Califòrnia. No només pel reclam d’anar a Hollywood i poder creuar-te amb una estrella de cinema, sinó també l’oferta d’oci o cultura, les seves increïbles platges, els espectaculars gratacels i un munt de zones per descobrir.

A més, hi ha un altre factor que fa de Califòrnia una destinació de pel·lícula: el clima. I és que allà pots gaudir del sol i el bon temps com si fos primavera o estiu gairebé tot l’any.

 

Explorar la cultura americana

Si ja no et queden dubtes que Califòrnia és el destí ideal per al teu proper curs d’anglès, segur que t’interessaran els campaments d’ESL Idiomes a Malibú o al Campus del Whittier College.

Es tracta de campaments destinats a joves d’entre 10 i 17 anys (a partir de 12 en el cas de Campus de l’Whittier College), ideals per a aquells que desitgen explorar la cultura americana i millorar el seu nivell d’anglès.

T’allotjaràs al mateix campus i tindràs l’experiència de viure com un autèntic estudiant californià.

En els campaments d’idiomes a l’estranger, les classes d’anglès es combinen amb altres activitats d’oci.

A Califòrnia podràs visitar Hollywood, passejar per les botigues de Beverly Hills, viure l’aventura a Universal Studios o a Disneyland, gaudir de les platges de Venice i Santa Mònica i fins i tot fer proves amb el surf.

El programa de Malibú té lloc en el gran campus de la Universitat de Pepperdine, situat en un turó amb espectaculars vistes a l’oceà. Podràs beneficiar-te de les seves instal·lacions esportives per practicar tennis, natació, beisbol, voleibol, futbol…

Aquestes activitats et serviran per posar a prova el teu anglès en situacions i contextos reals, de manera que guanyaràs seguretat a l’hora de parlar aquest idioma i defensar-te tu sol. Si ja et veus a Califòrnia gaudint de sol, no esperis més i consulta les opcions de campaments d’estiu de ESL.

Informació elaborada en col·laboració amb ESL Idiomes

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here