Aprendre anglès des de casa durant la quarantena

Aprofita aquests dies a casa per aprendre anglès de forma divertida i amena. (golero / Getty Images)

Dedica el temps del confinament a fer activitats que et permetin millorar el teu anglès i preparar-te per un futur viatge o campament a l’estranger

Per Judith Vives

Si pensaves a fer un curs d’anglès a l’estranger, hauràs de posposar-ho uns mesos. Però això no vol dir que durant aquest temps no puguis seguir aprenent l’idioma. Durant la quarantena, podem dedicar les hores que passem a casa a estudiar la llengua de Shakespeare i augmentar el nostre domini de l’anglès.

No et creguis que estudiar des de casa consisteix únicament a fer exercicis de gramàtica i repassar llistes de vocabulari. Les noves tecnologies ens ofereixen la possibilitat d’accedir a un munt de material i recursos per impulsar les habilitats lingüístiques i posar en pràctica l’idioma des de casa. A més, pots aprofitar l’ocasió per posar a prova la teva creativitat i buscar noves fórmules perquè l’aprenentatge sigui més divertit. Des d’ESL ens ofereixen consells.

El primer consell és fer les coses que t’agraden, però en l’idioma que estàs aprenent. Així, si la teva afició és la lectura, llança’t a llegir algun llibre en anglès. Pots trobar moltes opcions en línia per descarregar llibres en aquest idioma. Si prefereixes la música, busca cançons en anglès que et serveixin per repassar el vocabulari, la comprensió i fins i tot la pronunciació. Pots fer el mateix amb les pel·lícules o les sèries, veient-les en versió original, amb o sense subtítols en funció de les teves capacitats.

Una altra opció és escoltar un podcast en anglès. Això pots fer-ho mentre realitzes tasques quotidianes com fregar la casa o ordenar la teva habitació.

 

Les noves tecnologies, les nostres aliades

Ara que estem tots connectats a través de les plataformes en línia i no parem de fer videoconferències, pots aprofitar l’ocasió per buscar algun amic o grup i fer pràctiques d’anglès oral. Potser així també podràs trobar nous companys d’estudi i per a donar-vos suport entre tots.

Finalment, pots aprofitar aquests dies a casa per apuntar-te a algun curs en línia. No es tracta d’una cosa nova, ja que els cursos d’idiomes en línia existeixen des de fa temps, però ara l’oferta s’ha ampliat i podràs trobar el curs ideal per a tu. Pot servir-te per fixar-te un objectiu i complir-lo, per exemple el d’arribar a determinat nivell o preparar-te per fer un examen oficial.

Per exemple, a ESL Idiomes han organitzat una sèrie de cursos virtuals personalitzats que t’ajudaran a preparar-te per quan puguis fer el teu campament d’anglès a l’estranger. De moment es dirigeixen a joves majors de 16 anys però aviat oferiran formació per a menors.

Amb aquests cursos podràs assegurar un nivell de partida idoni quan comencis el teu curs d’idiomes a l’estranger. A més, coneixeràs una altra gent que es troba en la teva situació i podràs compartir amb ells la teva experiència.

En els cursos en línia d’ESL Idiomes faràs una prova de nivell abans de començar, per garantir que les lliçons et resultin motivadores i estiguin adaptades al teu domini de l’idiomaProfessors d’anglès nadius amb experiència imparteixen les classes, per la qual cosa tindràs garanties que la formació serà de qualitat. A més, es tracta de classes en grups molt reduïts o fins i tot individuals, per treure el màxim partit a la formació.

Així mateix, aquests cursos et donen la possibilitat de triar entre lliçons de comunicació oral (5 hores setmanals) o gramàtica i vocabulari (5 hores setmanals). Si ho prefereixes, pots escollir les dues opcions.

I mentre segueixes estudiant anglès a casa, no deixis de somiar en la pròxima experiència a l’estranger. Pots buscar informació sobre destinacions i opcions sobre campaments i cursos d’anglès. Per tot això, recorda que comptes amb els professionals d’ESL Idiomes per assessorar-te.

Informació elaborada en col·laboració amb ESL Idiomes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here