Aquest Nadal, regala disseny

Al Christmas Market hi trobaràs creacions de joves dissenyadors. (LCI Barcelona)

En la quarta edició del Christmas Market, els estudiants de moda i disseny venen els seus productes originals

En aquesta època de l’any tots busquem els millors regals. Proliferen les fires i mercats de Nadal, on podem trobar propostes especials d’artesania i disseny.

Entre tota l’oferta nadalenca destaca l’LCI Barcelona Christmas Market, organitzat per l’escola de disseny de Barcelona. En només quatre edicions, aquest mercat nadalenc s’ha convertit ja en tradició entre els amants dels productes exclusius, originals i amb personalitat.

Aquest any, el Christmas Market de LCI Barcelona no faltarà a la seva cita nadalenca i estarà obert el divendres 13 de desembre amb un munt de propostes.

En aquest esdeveniment hi pots trobar productes i dissenys realitzats pels alumnes dels graus de disseny gràfic i moda. Així, alhora que trobes regals realment únics, estaràs donant suport als creadors de el futur.

 

Joves promeses i dissenyadors consolidats

Al mercat de Nadal de LCI Barcelona també hi trobaràs els articles de marques creades per antics alumnes del centre. Entre ells, vestits dissenyats per creadors de gran prestigi al món de la moda com Celia Vela, Manuel Bolaño o Krizia Robustella.

No faltarà tampoc l’estand de l’editorial Gustavo Gili. Si compres un dels seus llibres estaràs col·laborant amb la Fundació LCI Education, una organització benèfica de la xarxa LCI Education que promou l’alfabetització infantil en països en desenvolupament.

A la parada solidària d’aquest mercat també hi trobaràs postals nadalenques d’allò més originals realitzades pels alumnes de disseny gràfic. Si ho prefereixes, podràs comprar la dessuadora oficial de LCI Barcelona. Tot anirà a benefici de la fundació.

El Mercat Nadalenc de LCI Barcelona arriba a la quarta edició.

Al llarg de tota la jornada hi haurà música en directe i tindràs ocasió d’escoltar el professor de LCI Barcelona Dani Cantó, creatiu multidisciplinari que punxarà de 14 a 15h.

El mercat de Nadal de LCI Barcelona se celebra aquest divendres, 13 de desembre, de 10:30 a 20:30h. Apunta’t la data a l’agenda i no et perdis aquesta cita on el talent, el disseny i la creativitat són protagonistes.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here