Decideix el teu futur professional des de casa

Aquest dissabte pots conèixer les intsal·lacions i oferta de LCI de forma virtual. (Cristina Gallego)

LCI Barcelona organitza una jornada de portes obertes virtual per donar a conèixer la seva oferta formativa en l’àmbit de el disseny

Que haguem de quedar-nos a casa i no puguem anar a l’escola o a l’institut no vol dir que deixem d’estudiar i preparar-nos per al nostre futur. Si estàs acabant el batxillerat i estàs pensant en les opcions per seguir estudiant, també pots dedicar aquests dies a informar-te.

Si el que t’agrada és el món del disseny, llavors t’interessa l’oferta formativa de LCI Barcelona. Per resoldre tots els teus dubtes, l’escola ha organitzat una jornada de portes obertes virtual. Tindrà lloc aquest proper dissabte, 25 d’abril, i per assistir només has d’apuntar-te a través d’aquest enllaç.

LCI Barcelona ha fet un gran esforç per adaptar la seva formació al format en línia i no han volgut renunciar a la jornada de portes obertes prevista per al mes d’abril. Per això aposten per una sessió virtual en què els professors presentaran l’oferta formativa i respondran a les teves preguntes.

Es tracta de la segona jornada de portes obertes celebrada en format virtual durant les últimes setmanes.

 

Un passeig virtual per l’escola

La sessió de dissabte començarà a les 10.30h amb una introducció general a l’escola LCI Barcelona, ​​una visita virtual a les seves instal·lacions i una presentació dels seus graus en disseny.

A continuació, podràs entrar a l’aula virtual de cadascun dels seus graus per conèixer-los amb detall: disseny de moda, de producte, d’interiors i gràfic, a més de l’oferta d’Animació i Videojocs que ofereix l’escola Seeway, integrada en LCI Barcelona .

Els responsables de cada àrea t’explicaran les assignatures, el pla de treball, les sortides professionals i tot el que cal saber si vols dedicar-te a algun d’aquests sectors.

Al final de la sessió hi haurà una explicació pràctica sobre els processos d’admissió i altres aspectes tècnics perquè puguis apuntar-te ja a LCI Barcelona i començar a formar-te.

Segons explica Rosa López, coordinadora del departament d’admissions de LCI Barcelona, ​​en aquesta jornada s’han apuntat més de doble de persones que en la primera sessió, cosa que demostra l’interès per la formació relacionada amb el disseny.

View this post on Instagram

– Asignatura: Proyectos de Diseño de Moda I. – Estudiante: Sara Bailac (@sara.bailac). – Profesoras: Sara de Ubieta (@sara_deubieta) y Leni Palmer. – Programa: Título Superior Oficial en Diseño de Moda (2º curso). – Descripción: Propuesta de uniformes para el personal del hotel boutique @casabonay, situado en el Eixample de Barcelona. Sara juega a los contrastes con un diseño original que conserva la discreción potenciando el equilibrio entre la formalidad del trabajador y un toque más artístico y distintivo. . . . #school #design #fashion #felicidadduce #fashiondesign #fashiondesigner #bachelorsdegree #student #class #project #uniform #workwear #workclothes #casabonay #hotel #clothes #clothing #illustration #illustrations #drawing #talent #creativity #hardwork #proud #getreadyto #fromdreamerstomakers #thisisforthedesigners #madeinlci #picoftheday #photooftheday

A post shared by LCI Barcelona (@lci_barcelona) on

Per la seva llarga tradició al sector, a LCI Barcelona tenen una gran demanda els estudis de disseny de moda, a més del disseny d’interiors. A més, l’escola ha ampliat recentment la seva oferta formativa amb els graus d’animació i videojocs, un sector en gran creixement.

D’altra banda, LCI Barcelona està a punt d’ampliar les seves instal·lacions amb la incorporació d’un nou local on s’ubicaran els cursos d’animació i audiovisuals i es crearan nous espais com un plató de fotografia.

Si vols conèixer amb més detall tot el que LCI Barcelona pot oferir-te, apunta’t ja a la jornada de portes obertes virtual.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here