Dedica l’estiu a desenvolupar la teva creativitat

LCI Barcelona et permet introduir-te en el món del disseny de moda amb un curs d'estiu. (LCI Barcelona)

LCI Barcelona organitza quatre cursos virtuals especialitzats diversos sectors del disseny

Per Judith Vives

Què tenen en comú la moda, els videojocs, el disseny gràfic i l’interiorisme? Totes aquestes disciplines necessiten persones creatives i idees innovadores. A més, són activitats que poden ajudar a cuidar el medi ambient a través de projectes sostenibles.

En general, tots els àmbits del disseny tenen com a objectiu millorar la vida de les persones i la del planeta. Les persones que es dediquen al sector donen sortida a valors com la innovació, la sostenibilitat i la creativitat.

Si tens el vols endinsar-te en el món del disseny, pots començar aquest mateix estiu amb els cursos que ha organitzat LCI Barcelona. Aquesta escola especialitzada en disseny ha preparat una oferta de cursos online per iniciar-se en el disseny de moda, d’interiors, l’animació i els videojocs i l’interiorisme.

Es tracta de cursos impartits per professionals referents en els seus sectors, que et donaran l’oportunitat d’iniciar-te en l’àrea del disseny que més t’interessi. I si veus que se’t dona bé, pots seguir formant-te en aquests àmbits amb els graus i màsters que ofereix LCI Barcelona.

Els cursos es realitzaran en format online, però estaran totalment tutoritzats, de manera que comptaràs amb els avantatges de la formació presencial. Tal com explica el director acadèmic de l’escola, Ruben Monmany, la pandèmia de coronavirus “ens ha permès comprovar que es poden fer cursos i formacions virtuals amb un seguiment totalment normal, sempre que es compti amb continguts adaptats al format”.

LCI ha fet precisament això: ha preparat uns continguts que es poden desenvolupar a distància, en els que s’hi inclouen activitats pràctiques, que s’han pensat perquè es puguin realitzar a casa. A més, els alumnes compten amb el suport i l’assessorament personal dels professors.

En concret, la programació online d’estiu de LCI Barcelona inclou un curs d’iniciació a l’Animació i el disseny de videojocs, dos dels sectors amb més demanda professional. Aquest curs en línia té com a objectiu iniciar l’estudiant en les dues àrees d’una manera pràctica amb l’ajuda de docents que, al seu torn, són professionals en actiu.

Un altre curs és el d’iniciació al disseny gràfic, amb el qual podràs descobrir com donar forma visual a les idees creatives i resoldre problemes de comunicació específics. A més, coneixeràs quines són les diferents eines informàtiques amb les quals treballa el dissenyador gràfic.

Amb el curs d’iniciació a la Moda adquiriràs els coneixements i eines bàsiques per crear, desenvolupar i coordinar una col·lecció de moda. El curs oferirà una visió de 360 ​​graus que permetrà entendre la funció del dissenyador avui en dia. A més, s’estudiaran els processos creatius i tècnics que intervenen en el disseny d’una col·lecció, des de la investigació, concepte, línia, carta de color, tendències, matèries, etc.

Finalment, amb el curs d’iniciació al Disseny d’Interiors coneixeràs l’estat actual d’aquesta disciplina. Avui en dia, el dissenyador d’interiors és un professional que pot afrontar reptes tan diversos com treballar en projectes de disseny d’espais d’hostaleria i restauració, botigues comercials, oficines de treball o altres projectes de caràcter més efímer com el disseny d’estands, exposicions temporals, escenografies per a teatre o televisió, museografia i fins i tot esdeveniments.

Si t’interessa el món del disseny, contacta ja amb LCI Barcelona i apunta’t als seus cursos d’estiu.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here