Descobreix els nous talents de les músiques urbanes

Portada del primer àlbum recopilatori de MF Records. (Microfusa)

Alumnes de ‘Music Business i Producció Musical’ creen la discogràfica MF Records

Per Judith Vives

Nous talents de les músiques urbanes reunits sota un mateix segell en un projecte impulsat per estudiants de Producció Musical i de Music Business.

Això és el que podem trobar a la nova discogràfica MF Records, un projecte impulsat per alumnes de Microfusa per donar a conèixer les produccions musicals nascudes al centre.

Darrere de MF Records hi ha els alumnes de Music Business, un certificat professional que et prepara per a tots els aspectes del negoci de la música.

L’àlbum de presentació d’aquest nou segell discogràfic, titulat MF Records Vol.1, inclou temes creats per estudiants de Producció Musical durant el passat curs.

Tal com explica Alberto Guzmán, un dels impulsors del segell discogràfic, en aquest primer recopilatori es poden trobar estils variats de músiques urbanes, com ara electrònica vintage, jazz electrònic, hip hop, techno i altres músiques de ball.

“La nostra idea és que MF Records serveixi de catapulta per impulsar nous artistes sorgits de l’escola”, explica Guzmán, encara que no tanquen la possibilitat de donar suport a altres artistes emergents i nous talents.

 

El repte de muntar una discogràfica

Segons Guzmán, la principal dificultat a l’hora de crear aquest nou segell discogràfic ha estat la gestió de contractes i registre dels artistes.

“El més complex ha estat preparar la documentació per lliurar a la SGAE, sobretot en els casos dels artistes que inclouen una col·laboració en els seus temes”, comenta.

Un altre dels reptes als quals han hagut de fer front és l’elaboració del Pla de Màrqueting per definir el llançament i promoció d’aquest segell discogràfic. “Per a nosaltres ha estat un treball molt enriquidor”, valora Alberto.

De moment, el primer àlbum produït per MF Records ja està disponible a Spotify i més endavant es podrà trobar també en altres plataformes com YouTube.

La situació actual provocada per la pandèmia de coronavirus ha paralitzat part de l’activitat prevista per promocionar l’àlbum, però els impulsors d’aquest segell discogràfic ja pensen en preparar un volum 2 per seguir donant visibilitat i promocionant als artistes sorgits de Microfusa.

Si tu també vols dedicar-te a la música i formar part d’aquest projecte, informa’t de la formació que t’ofereix Microfusa.

Informació elaborada en col·laboració amb Microfusa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here