El món de la creativitat t’obre les seves portes

Instal·lacions de LCI Barcelona. (Cristina Gallego)

LCI Barcelona organitza dues jornades per donar a conèixer de forma presencial els seus Títols Superiors Oficials i els seus Diplomes Superiors

Quan es va declarar l’estat d’alarma a causa de la pandèmia causada pel nou coronavirus, LCI Barcelona va reaccionar ràpidament per adaptar les seves classes i tota la seva formació al format virtual. Ara, que ja podem sortir al carrer i comencem a recuperar la normalitat, aquesta escola de disseny, animació i fotografia obre les seves portes per presentar la seva oferta formativa.

Durant el confinament, LCI ja ha celebrat jornades de portes obertes virtuals perquè tots els joves que somien a dedicar-se al món del disseny, l’animació o la fotografia poguessin conèixer una mica més a fons l’oferta que ofereix aquest centre.

LCI Barcelona té una llarga tradició formant a dissenyadors de moda, ja que el centre va començar impartint classes en aquest àmbit. Però amb els anys han anat incorporant altres disciplines, com l’interiorisme, el disseny gràfic i el de producte.

Més recentment, han incorporat al seu catàleg formatiu tot allò relacionat amb el disseny al món digital i les noves tecnologies: fotografia digital, animació 2D i 3D o videojocs. I és que el món del disseny i la creativitat abasta molts àmbits i requereix professionals ben preparats i especialitzats.

Si acabes de passar la selectivitat i ja estàs pensant en el proper pas cap al teu futur professional, el disseny pot ser una sortida amb grans oportunitats. Si ets creatiu i vols contribuir amb les teves idees i dissenys a millorar la vida dels altres, tens un perfil idoni per entrar en el món del disseny. I a LCI Barcelona t’obren les portes per posar-t’ho fàcil.

 

Dues jornades presencials

Ara pots apuntar-te a la seva jornada de portes obertes presencial. No només t’atendran, resoldran els teus dubtes i coneixeràs alguns dels professors. També podràs realitzar una visita guiada pel campus per conèixer les seves instal·lacions.

S’han organitzat dues jornades de portes obertes. La primera tindrà lloc el dimarts 14 de juliol, i se centrarà en els Diplomes Superiors de Disseny Gràfic i Digital, Fotografia Digital, Animació 2D i 3D i Disseny de Videojocs, atorgats per la Universitat San Jorge.

El proper dimecres 22 de juliol tindràs ocasió de conèixer a fons els Títols Superiors Oficials en Disseny de Moda, Gràfic i Interiors, equivalents a tots els efectes a un grau universitari (240 ECTS).

Les jornades es desenvoluparan complint amb les mesures de prevenció i higiene pertinents davant de la COVID-19, de manera que es requereix l’ús de mascareta durant tot l’esdeveniment. Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i garantir una visita amb grups reduïts, els assistents només podran acudir amb un acompanyant. Les places són limitades, així que apunta’t ja omplint el formulari.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here