Els pros i els contres dels mètodes anticonceptius més coneguts

Analitzem amb una infografia els mètodes anticonceptius més destacats. (Junior Report)

Analitzem en una infografia quins són els punts febles i els punts forts dels mètodes anticonceptius més coneguts

Els mètodes anticonceptius són aquells que permeten evitar embarassos no planejats i alguns d’ells també serveixen per prevenir les malalties de transmissió sexual. Com que cada persona i les seves circumstàncies són diferents, hi ha molts mètodes, cadascun amb els seus pros i contres.

La majoria dels mètodes anticonceptius que existeixen en l’actualitat estan dirigits a les dones, és a dir, que són elles les que han de aplicar-los en el seu cos. L’únic mètode exclusiu dels homes és el preservatiu masculí.

Hem recopilat quins són els mètodes anticonceptius més coneguts per analitzar les seves característiques en aquesta infografia. Abans d’usar-se, però, és recomanable consultar amb el metge o especialista en salut sexual i reproductiva per saber quin és el més adequat per a cada persona, ja que moltes d’aquestes substàncies estan basades en la ingesta o administració d’hormones, que poden provocar efectes secundaris. En alguns casos menys freqüents, poden ser greus.

Junior Report dissenya unitats didàctiques per llegir i treballar l’actualitat a l’aula. També ofereix recursos d’educació mediàtica per fomentar la lectura crítica dels mitjans de comunicació. Consulta la nostra pàgina web!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here