En saps gaire d’arquitectura sostenible?

Test interactiu

Amb aquest test interactiu coneixeràs les claus i les dades més importants sobre com la qualitat dels edificis afecta la salut de les persones

Al llarg d’aquesta unitat didàctica hem après que l’estat en què es troben els edificis on duem a terme el nostre dia a dia influeix en la nostra salut. És important que llocs com la nostra llar o la nostra escola estiguin construïts de manera que garanteixin que es compleixen els principis de benestar i confort de les persones que els habiten.

Una de les accions clau per garantir la salut de les persones en una construcció és la rehabilitació o renovació urbana, un procés sostenible que consisteix a cuidar, mantenir o donar una nova vida a un edifici.

Amb els diferents articles, hem explicat com influeix l’arquitectura en la nostra salut i què hem de fer perquè els nostres edificis siguin més sostenibles. Per això, ara, et proposem un test interactiu perquè posis a prova els teus coneixements.

Si no pots veure el test correctament, fes clic aquí.

Consulta el nostre catàleg complet d’Unitats Didàctiques per treballar l’actualitat a l’aula.

COMPARTIR
Article anteriorCinema per endinsar-nos en el món de l’arquitectura sostenible
Article següentCimera dels Estats Units i Rússia
Periodista i comunicadora audiovisual. Realitzant el Màster en Periodisme Avançat i Reporterisme a la Universitat Ramon Llull. Ha realitzat reportatges televisius al sud d’Itàlia pel programa Blog Europa del Canal 33 (CCMA) i ha sigut becària d’informatius a Cadena SER Catalunya. Actualment, aprenent sobre periodisme digital per a adolescents a Junior Report.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here