EUHT StPOL renova com ‘partner’ educatiu de Junior Report

Lluís Serra, director de EUHT StPOL, i Miquel Arasa, director de relacions institucionals de Blue Globe Media. (Junior Report)

El centre universitari donarà a conèixer el món del turisme i l’hoteleria a través de continguts publicats al diari per a joves

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar – EUHT StPOL ha renovat el seu acord de col·laboració amb el diari per a joves Junior Report, a través del qual s’ofereixen continguts informatius per acostar el món del turisme i l’hoteleria als més joves.

D’aquesta manera, Junior Report publicarà una sèrie d’articles relacionats amb iniciatives sostenibles en turisme, direcció hotelera, gastronomia… A més, també es presentarà l’oferta educativa en estudis de grau i màsters d’EUHT StPOL.

Els articles tenen com a objectiu presentar temes d’interès per als lectors, a més de facilitar als joves tota la informació relativa a la formació en turisme i hoteleria i convertir-se en una eina que els ajudi a encarar el seu futur acadèmic.

 

Escola de referència

L’edició 2020 del rànquing internacional d’universitats publicat per QS posiciona la EUHT StPOL entre els 50 millors centres universitaris d’hoteleria i turisme del món.

En aquesta ocasió, el centre se situa en el número 30 a nivell mundial per aquesta especialitat, mentre que a nivell estatal lidera el rànquing de Direcció Hotelera i Turisme.

Els articles permetran conèixer les diferents opcions formatives, però també testimonis i casos d’èxit d’alumnes i alumni d’aquests estudis, les experiències dels quals serviran per mostrar les últimes tendències en el camp del turisme.

La signatura de l’acord va comptar amb la presència de Lluís Serra, director de EUHT StPOL, i Miquel Arasa, director de relacions institucionals de Blue Globe Media, empresa editora del diari per a joves Junior Report.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here