‘FEMINISMES!’ al CCCB: les lluites per la igualtat de gènere des dels 70 fins avui

Al llarg de la tardor i part de l'hivern tindran lloc converses amb dones activistes feministes

CCCB
  • El feminisme està en boca de tothom: ens agrada ✅
  • No tothom qui parla de feminisme sap de què va el          feminisme: no ens agrada ❌

Per aquest motiu, per entendre les lluites actuals per la igualtat de gènere, no us podeu perdre Feminismes! al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), que posa de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes d’avui dia.

View this post on Instagram

📸 #PilarAymerich va documentar els moments més heroics i crítics de la transició democràtica espanyola, una etapa important per al moviment d’alliberament de les dones 👉🏻 La fotografia ‘Jo també soc adúltera’ la va fer el novembre de 1976 a la manifestació en contra de la legislació que penalitzava l’#adulteri. 🎥🗣 A stories, l’artista explica al context de la fotografia i quina era la pena de presó per a les dones considerades adúlteres. . 📸 Pilar Aymerich documentó los momentos más heroicos y críticos de transición democrática española, una etapa importante para el movimiento de liberación de las mujeres 👉🏻 La fotografía ‘Jo també soc adúltera’ (Yo también soy adúltera) fue tomada en noviembre de 1976 en la manifestación en contra de la legislación que penalizaba el #adulterio. . 📸 Pilar Aymerich documented the most heroic and critical moments of the Spanish transition to democracy, an important period for the women’s liberation movement 👉🏻 The photo ‘Jo també soc adúltera’ (I Too Am an Adulterer) was taken in November 1976 at a demonstration against the legislation penalising #adultery. . 📸 Pilar Aymerich Manifestació a favor de la despenalització de l’adulteri, 1976 fotografia © Pilar Aymerich . #FeminismesCCCB @sammlungverbund

A post shared by CCCB (@cccb_barcelona) on

Es vol reivindicar l’aportació cabdal de les lluites per la igualtat i la diversitat dels feminismes que han canviat definitivament la nostra manera d’entendre el món i ho fa reunint les exposicions «L’Avantguarda Feminista dels anys 70. Obres de la VERBUND COLLECTION, Viena» amb més de 200 obres d’art i «Coreografies del gènere» i també amb un extens programa d’activitats.

Hi haurà debats amb dones activistes feministes

Fins el desembre de 2019 es podran visitar els espais dedicats a Feminismes!, en què al llarg de la tardor i part de l’hivern tindran lloc converses amb dones del sector.

FITXA TÈCNICA

Què Exposició Feminismes!
Quan? Fins el 5 de gener 2020 de dimarts a diumenge d’11 a 20h.
On? Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Quant? De 0 a 8€. Preu a consultar.

Articles relacionats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here