Història de les cerimònies dels Jocs Olímpics

Jocs Olímpics Cerimònies
La cerimònia d'inauguració és un dels moments més esperats dels Jocs Olímpics. (Junior Report)

La cerimònia d’inauguració reuneix milers d’atletes i espectadors de tot el món per llançar un missatge d’unitat a través de l’esport

Un dels moments més esperats dels Jocs Olímpics és la cerimònia d’inauguració, durant la qual milers d’esportistes i espectadors vinguts de totes les parts del món comparteixen els valors olímpics: el respecte, l’amistat i l’excel·lència per esforçar-se i donar el millor d’un mateix través de l’esport.

Enguany els Jocs de Tòquio 2020 estaran marcats per la pandèmia de covid-19. Les proves se celebraran sense públic a les grades, però així i tot milions de persones seguiran la inauguració per televisió el proper 23 de juliol a les 13h (hora catalana).

Les cerimònies solen incloure muntatges amb llum, música, estructures gegantesques i milers de figurants que es coordinen a la perfecció per oferir un espectacle digne de les Olimpíades. A continuació us presentem algunes de les cerimònies més recordades de la història.

Infografia Cerimònies Jocs Olímpics

Cada dia seleccionem una notícia, n’expliquem el context i dissenyem materials perquè estudiants de tot el món puguin llegir, debatre i opinar sobre l’actualitat a classe. Subscriu-t’hi!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here