I si la teva vocació és el disseny?

No et perdis la jornada de portes obertes de LCI Barcelona. (LCI Barcelona)

La jornada de portes obertes de LCI Barcelona pot ajudar-te a descobrir els estudis ideals per a tu

Per Judith Vives

Arriba un moment en la vida d’un estudiant en què toca decidir quin camí seguir un cop finalitzada l’educació secundària. Existeixen moltes opcions, des d’escollir un batxillerat per accedir als estudis universitaris superiors, fins a optar per la formació professional per aprendre un ofici i preparar-se per entrar al món laboral.

Per triar l’opció més adequada cal tenir en compte diferents factors, com les teves habilitats, els teus interessos, i per descomptat, la teva vocació. Pensa en allò que t’apassiona, que et mou, a què t’agradaria dedicar la teva vida, i trobaràs les pistes necessàries per a definir la teva vocació.

I si el que millor se’t dona és treballar amb la imaginació i la creativitat, segurament el teu camí passa pel disseny. Es tracta d’un sector ampli en el qual pots desenvolupar les teves habilitats i treure tot el teu potencial creatiu. Amb els estudis de disseny pots adquirir el coneixement tècnic necessari per desenvolupar-te com a dissenyador, alhora que alimentes la teva faceta artística.

 

Sortides professionals en l’àmbit de el disseny

En aquest camp pots dedicar-te al disseny de moda i entrar en el sector tèxtil, o optar per l’interiorisme i la decoració. Si el que més t’agrada és imaginar nous objectes o com millorar els que ja existeixen, t’interessarà el disseny de producte. El disseny gràfic t’obre les portes a la creativitat en el món editorial.

A l’escola de disseny LCI Barcelona ofereixen la formació oficial per a totes aquestes especialitats. Els seus Títols Superiors Oficials de Disseny són equivalents, a tots els efectes, a un grau universitari, i també permeten accedir a màsters oficials, participar en programes Erasmus i presentar-se a oposicions públiques.

Els seus títols estan pensats perquè els estudiants puguin comprendre, definir i optimitzar els productes i serveis de disseny en els seus diferents àmbits, dominar els coneixements científics, tecnològics i artístics i els mètodes i procediments associats a ells, així com generar valors de significació estètica i cultural en resposta als canvis socials i tecnològics i les necessitats i problemes de les persones.

 

Jornada de portes obertes

Si vols conèixer una mica més el programa educatiu de LCI Barcelona, ​​tens una gran oportunitat aquest dissabte vinent, el 18 de gener. El centre obrirà les portes en una jornada especial per donar a conèixer els seus títols oficials de disseny.

La jornada de portes obertes començarà a les 10.30h del matí. A partir d’aquest moment tindràs a la teva disposició a professors i responsables d’aquests cursos per fer-los totes les preguntes que tinguis al cap. Si estàs pensant en estudiar disseny però no tens molt clar per on començar, aquesta és l’ocasió de resoldre tots els teus dubtes.

Per participar en la jornada de portes obertes de LCI Barcelona només has d’apuntar-te en aquest formulari.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here