Incrementem el ritme escolar amb les sessions a casa

Els alumnes ens posem les piles per assolir correctament la feina que ens demanen

Durant aquests primers dies de confinament, els i les alumnes de tercer hem notat un augment de treball per part d’alguns professors.

Els nostres professors exigeixen més concentració i esforç en les seves assignatures, ja que molts han perdut hores de classe i això fa que hagin de distribuir el temari en un espai de temps més reduït.

Evidentment, els professors i professores tenen tot el dret a afegir feina a la rutina dels alumnes, ja que la jornada diària s’ha ajustat a la meitat d’hores habituals. En canvi, els alumnes –entre els que m’incloc– no estan gaire contents i es veuen desbordats de deures, tot i que entenen la posició dels mestres.

Malgrat això, no es pot negar que la majoria estem complint la nostra part del tracte, duent a terme totes les activitats requerides. Sota la meva opinió, hauria de ser una cosa a tenir en compte per part dels mestres.

Òbviament, tant nosaltres com els professors encara ens estem adaptant a la nova vida escolar amb la qual sembla que treballarem durant força temps.

Per tant, considero que els professors estan fent el que els toca. I que els alumnes també estan donant tot el que poden d’ells mateixos. El que necessitem es una bona ració d’ànims per part dels nostres tutors, que segur que ens ajudarà a mantenir el cap ben amunt i aobrir-nos pas entre el problema tan greu que estem patint.

Article redactat per estudiants d’ESO i redactors del projecte Revista Escolar Digital (RED). RED és una xarxa de diaris dirigits i editats per alumnes

Junior Report impulsa una xarxa de Revistes Escolars Digitals gestionades per alumnes de secundària. Informa’t sobre el projecte aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here