“L’armari blanc” representat pels nostres companys

L’Institut Josep Puig i Cadafalch munta una exposició inspirada en “L’armari blanc” de l’escultor Manuel Cusachs

Per Judith Gallardo de RePiC Report L’Institut Josep Puig i Cadafalch ha participat en les activitats que es faran aquest mes de febrer a la nostra ciutat, Mataró, per commemorar el primer aniversari de la mort de l’escultor local Manuel Cusachs. Els alumnes que han participat en el projecte han assegurat en declaracions al RePiC Report que “com Manuel Cusachs, la nostra idea era deixar testimoni plàstic d’amics i persones que ens han influït, no només a la nostra formació sinó en general, i que han participat i ens han ajudat a ser qui som”.
Alumnes del Puig i Cadafalch treballant en el muntatge de la expo.
“A través de la nostra representació plàstica de L’armari blanc, hem volgut representar tot allò que guardem en un racó dels nostres pensaments i que ens desperta emocions. Ho hem representat amb peces de roba que pertanyen a un amic o a un familiar que considerem que ha incidit molt a la nostra vida i, també, a partir de les parts d’un armari que simbolitzen tot allò que guardem al nostre interior”, detallen els participants.
Dues noies pinten de blanc les peces de roba dels seus estimats.
Aquest projecte ha estat realitzat per una setantena d’alumnes d’4t d’ESO guiats per la professora Rosabel Aldabó i s’ha fet dins de l’optativa de visual i plàstica. Aquesta exposició la podreu trobar a la botiga Moldumat, situada al carrer Sant Joaquim 27, en la cantonada amb el carrer Sant Benet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here