Legiland i Junior Report, units per promoure la lectura entre els joves

Miquel Arasa, de Blue Globe Media, i Jesús Hernán, director de Legiland. (Junior Report)

L’objectiu de l’acord és animar els alumnes de primària i secundària a llegir per millorar la seva competència lectora

Legiland, la plataforma web per a primària i secundària que anima els alumnes a llegir i millora la comprensió lectora, s’ha unit com partner de Junior Report, el principal diari d’actualitat per a joves.

Mitjançant aquest acord, Junior Report publicará una sèrie d’articles relacionats amb la promoció de la lectura entre els joves i les maneres de millorar la comprensió lectora. D’aquesta forma, el diari per a joves lectors amplia la seva cobertura amb continguts relacionats amb la lectura.

Els articles també aprofundiran sobre els avantatges de la lectura i oferiran consells per treballar la lectura a l’aula. Per part seva, Legiland presentarà experiències reals i casos d’èxit de centres escolars que utilitzen la plataforma per animar els joves a llegir.

Representants de Blue Globe Media i Legiland durant la firma de l’acord. (Junior Report)

Amb la col·laboració de Legiland, Junior Report reforça la seva aposta pels continguts informatius i educatius. L’acord també contempla la difusió d’una part dels articles en anglès.

L’acord es va formalitzar en una trobada amb Jesús Hernán, director de Legiland, i Miquel Arasa, responsable de Blue Globe Mitjana, empresa editora de Júnior Report.

“A Legiland volem que els joves es converteixin en lectors competents, crítics i apassionats. L’aliança amb Junior Report ens permetrà amplificar els nostres esforços en un espai de referència per a ells, on el pensament crític és protagonista”, valora Jesús Hernán.

Per part seva, Miquel Arasa destaca el fet d’arribar a diferents àmbits de la cultura i l’educació a través de l’acord. “Col·laborar amb Legiland ens permet aportar el nostre gra de sorra en la formació de nous lectors”, assegura.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here