Les empreses espanyoles, protagonistes a la fira educativa Bett

L'equip de Junior Report va entrevistar diverses empreses espanyoles que van participar a la fira Bett. (Junior Report)

La ‘startup’ espanyola Genially, una eina per crear continguts interactius, guanya el premi Global EdTech i el premi del públic

Bett Show és la fira d’educació i tecnologia més important d’Europa. Se celebra cada any a Londres i Junior Report va viatjar-hi per a cobrir l’edició d’enguany, que va tenir lloc de 22 al 25 de gener.

En aquest esdeveniment es presenten les últimes tendències del món de l’educació i es reuneixen milers d’experts, docents i empreses especialitzades en tecnologia educativa procedents de diversos països. Espanya també ha tingut el seu espai per a presentar les novetats creades per empreses espanyoles.

A l’estand de l’ICEX: Espanya Exportació i Inversions estaven presents empreses com Wiris, que proporciona eines per a aprendre matemàtiques; i Simo Educación, en representació de la fira d’educació més important a Espanya, entre altres.

 

Tecnologia amb premi

L’empresa espanyola Genially ha desenvolupat una plataforma digital que permet crear tot tipus de continguts interactius.

Amb aquesta eina poden realitzar-se presentacions, vídeos, infografies i altres recursos educatius que permeten als alumnes interactuar amb els continguts, de manera que l’aprenentatge resulta més entretingut.

Després de guanyar el premi de millor start-up a nivell nacional, Genially va guanyar el Global EdTech StartUp Award, premi valorat en 100.000 $, i el premi del públic assistent a Bett, amb una quantia de 20.000 $.

 

Suport de l’ICEX al sector empresarial

El cap del departament de Serveis Professionals de l’ICEX, Fernando León, ha destacat la importància d’aquesta fira i les solucions que les empreses espanyoles poden oferir a nivell educatiu i tecnològic.

“El sector educatiu espanyol toca totes les àrees, per la qual cosa el lema d’enguany és: «L’educació és el nostre art»’”, ha assegurat León en una entrevista en exclusiva per a Junior Report que podeu veure a continuació.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here