Les tecnologies més innovadores, a la fira educativa Bett de Londres

Junior Report visita l'estand d'ACER a la fira educativa Bett Show. A la foto, Juan Manuel Rosito, Francesc Castanyer, Jordi Fernández, Roberto Rosaschino i Miquel Arasa. (Junior Report)

L’empresa tecnològica Acer va presentar-hi nous models i dispositius adaptats al món educatiu

Bett Show és la fira d’educació i tecnologia més important d’Europa. Se celebra cada any a Londres i Junior Report hi va assistir per cobrir l’edició d’enguany, que va tenir lloc de 22 al 25 de gener.

En aquest esdeveniment es presenten les últimes tendències del món de l’educació i s’hi reuneixen milers d’experts, docents i empreses especialitzades en tecnologia educativa procedents de diversos països.

En aquest sentit, l’empresa tecnològica Acer també ha assistit a la trobada per exposar-hi les seves novetats tecnològiques, amb l’objectiu de difondre l’ús de la tecnologia dins del món educatiu.

Enguany, Acer comptava amb un espai propi en un hotel molt proper a la fira, habilitat amb una zona de reunions per a visitants i possibles clients de Bett Show.

 

Acer amb l’educació

L’empresa és ‘partner’ tecnològic del projecte Revista Escolar Digital (RED) i dels Tallers de periodisme i ‘fake news’, tots dos impulsats pel diari per a joves Junior Report.

Al llarg de l’últim any, Acer ha patrocinat una sèrie d’articles centrat en les noves tecnologies i les infinites aplicacions que tenen al món de l’educació i el periodisme.

Des de presentar noves aplicacions molt útils per a professors i alumnes, fins a solucionar dubtes sobre maquinari i programari o explicar com treballar els continguts periodístics des d’una dimensió multimèdia.

A més, enguany Junior Report i Acer han impulsat la Beca ACER-RED 2019-2020 amb l’objectiu de promoure la participació dels centres públics al projecte Revista Escolar Digital (RED). La beca es va lliurar l’IES Miguel Catalán de Coslada (Madrid).

Juan Manuel Rosito, cap de vendes d’Acer a Espanya i Portugal, defineix la marca tecnològica com la “referència al mercat educatiu”, ja que un 45% dels dispositius que s’usen al mercat són ACER.

El seu objectiu és clar: “Volem universalitzar la tecnologia dins del món educatiu”, ha afirmat en una entrevista a Júnior Report durant la fira educativa.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

COMPARTIR
Article anteriorNominacions als Oscars
Article següentPremis Oscar: una nit de cine
El diari dels joves lectors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here