Microfusa renova com a ‘partner’ musical de Junior Report

Francesc Castanyer de Junior Report amb David Palazzi i Eduard Gramunt de Microfusa. (Junior Report)

L’escola de producció de música i so promou la formació adaptada als nous mitjans digitals

L’escola de producció musical Microfusa s’uneix com a partner musical al projecte Revista Escolar Digital (RED) i als tallers de periodisme i fake news, tots dos impulsats pel diari Junior Report.

D’aquesta manera, Microfusa amplia la col·laboració que ja mantenia amb el diari digital per a joves i es converteix en partner informatiu i educatiu especialitzat en el sector musical.

Fruit d’aquest acord es potenciarà el compromís de publicar en Junior Report un cicle d’articles relacionats amb els estudis musicals especialitzats en producció musical, formació de DJs i tècnics de so.

Amb aquests articles, Microfusa presenta casos d’èxit dels alumnes dels seus cursos especialitzats de producció musical i so, a més de donar a conèixer les sortides professionals d’aquesta formació.

D’esquerra a dreta, Laura Blanco, ‘marketing manager’ de Microfusa; Miquel Arasa i Francesc Castanyer, responsables de Blue Globe Media i Junior Report; David Palazzi, cap d’estudis de Microfusa; Eduard Gramunt, director de les escoles Microfusa de Barcelona i Madrid; Josep Pejuan, responsable de Marketing de Microfusa; i Judith Vives, redactora de Junior Report.

Els continguts també presenten, amb la col·laboració d’experts i professors de l’escola, les principals tendències i novetats del sector musical.

 

Periodisme musical als diaris RED

Amb la col·laboració de Microfusa, Junior Report reforça la seva aposta pels continguts informatius i educatius en l’àmbit dels estudis musicals, que comptaran amb un espai propi dins del diari digital. L’acord també contempla la difusió d’una part dels continguts en anglès.

D’altra banda, Microfusa ofereix la seva col·laboració als centres escolars del projecte RED per a facilitar l’assistència i cobertura d’esdeveniments organitzats per Microfusa, com festivals de música i classes magistrals impartides per artistes de prestigi.

“El projecte RED té un caràcter transversal que vol cobrir diferents àmbits de la cultura i el coneixement, i comptar amb la col·laboració d’una escola com Microfusa ens permet centrar-nos en un sector tan important com la formació musical”, valora Francesc Castanyer, editor del diari Júnior Report.

Per al director de les escoles de Microfusa a Barcelona i Madrid, Eduard Gramunt: “El projecte RED és la millor iniciativa digital que es produeix en l’àmbit educatiu. Una gran oportunitat de creixement i participació per als alumnes, que es veuran recompensats amb un creixement personal i immersió en les noves tecnologies i tendències”.

La signatura de l’acord va comptar amb la presència d’Eduard Gramunt, director de Microfusa; David Pallazzi, cap d’estudis de l’escola, i Francesc Castanyer i Miquel Arasa, responsables de Blue Globe Media, empresa editora de Junior Report.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here