Missió: Quedar-se a casa

Els alumnes de 1r d’ESO de l’escola Lleó XIII realitzen presentacions per explicar com viuen el confinament

Han estat moltes les iniciatives perquè els alumnes no s’avorreixin durant aquest dies. Una d’elles va ser un concurs en el qual havien d’explicar com estaven passant el temps durant aquests dies de confinament a casa seva.

Els alumnes de 1r d’ESO van preparar moltes presentacions per mostrar com havien estat passant els dies a casa seva durant aquest confinament. Les més destacades van ser les següents:

En Roger Pérez explicava que havia fet un horari amb els seus pares per organitzar-se millor durant aquesta pandèmia.

Un altre participant del concurs explicava que aquests dies va estar cuinant molts plats genials i, gràcies a això, va descobrir una nova passió: li agradava molt cuinar.

La Celia Gastebois explicava que havia estat fent algunes activitats que l’ajudaven a passar una bona estona, com per exemple, cuinar un pastís de poma que li va quedar ”súper bo”, retrobar-se amb les joguines de la seva infantesa, passar temps amb la seva mascota… A més, com va ser una setmana calorosa, també va fer una guerra d’aigua a la seva terrassa amb la seva família.

Un altre estudiant de 1r d’ESO explicava que ell era jugador de bàsquet i com no podia entrenar va començar a fer Body Combat amb els seus pares, ja que ells el practicaven al gimnàs.

I per últim, gràcies a les noves tecnologies, de les vídeotrucades, una alumna explica que va estar entrenant amb les seves amigues i que  s’ho va passar molt bé.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here