Els moments clau del Brexit

El Parlament britànic ha votat en contra del pla del Brexit acordat per la primera ministra, Theresa May, i la Unió Europea. El procés de sortida de la UE està bloquejat. (Tolga Akmen/AFP)

Descobreix els capítols més importants del Brexit, des de la convocatòria l’any 2015 fins a les últimes votacions i la polèmica al Parlament britànic

L’any 2015, el primer ministre britànic, David Cameron, va organitzar un referèndum per conèixer l’opinió de la població: el Regne Unit havia de mantenir-se com a país membre de la Unió Europea o n’havia de sortir?

El procés de separació del Brexit ha estat llarg i encara no ha acabat. Després de mesos de negociacions, els diputats del Parlament britànic segueixen sense posar-se d’acord. Et presentem una cronologia interactiva per explicar-te el procés pas a pas.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

COMPARTIR
Article anteriorIrlanda del Nord: La línia vermella del Brexit
Article següentEsport inclusiu, un dret per a tothom
Periodista multimèdia i fotògrafa. És redactora de Junior Report i docent de noves narratives al Col·legi de Periodistes. Ha treballat a Nushu, un mitjà infantil amb plataformes AR i VR, i ha sigut becària de la BBC i de l’agència Europa Press.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here