El teu futur professional t’espera

L'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme ofereix un model eficaç d'inserció laboral. (EUHT StPOL)

El model d’inserció laboral d’EUHT permet als estudiants encarar el seu futur professional amb èxit

Per Elisabet Claus

L’etapa universitària és de les millors èpoques de la vida per a qualsevol estudiant. És el pas previ per arribar al món adult i laboral, però de vegades no és tan fàcil.

La crisi econòmica de l’any 2008 va perjudicar el mercat laboral i, sobretot, als estudiants universitaris que van veure com disminuïen les seves possibilitats de trobar treball.

La dificultat per trobar un treball ha transformat l’ocupació i la formació universitària, afavorint els estudis amb més sortida.

La carrera de Turisme, per exemple, és una de les més sol·licitades. Es tracta d’un grau que està en auge entre els estudiants i, al mateix temps, és un sector econòmic que creix a Espanya any rere any.

Per als estudiants del sector turístic, i especialment els que volen dedicar-se al món de la hoteleria, l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme ofereix un model d’inserció laboral amb resultats molt satisfactoris.

Encara el futur amb decisió

Segons l’última enquesta de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), el 51,4% dels graduats en Turisme ha acabat treballant en alguna cosa pel que no era necessari cap tipus de qualificació.

Davant aquesta situació, l’oferta acadèmica de l’Hotel-Escola Sant Pol es proposa formar a estudiants amb objectius professionals ben definits.

“Els nostres alumnes tenen clar què volen estudiar: per ser director d’hotel, director de departament, maître d’un restaurant… Per aconseguir-ho cal formar-se i nosaltres oferim els coneixements necessaris”, afirma Lluís Serra, Director de l’Hotel-Escola Sant Pol.

L’EUHT organitza des de fa 16 anys unes Jornades de Desenvolupament Professional, en les quals alumnes i ex-alumnes es troben amb els responsables de recursos humans de les principals cadenes hoteleres del país i internacionals amb el propòsit d’aconseguir feina.

‘Cada any entre el 95-100% dels alumnes del centre aconsegueixen acabar els seus estudis amb un pla de feina’. (EUHT StPol)

“El servei és una garantia per tots aquells que vulguin comptar amb el nostre suport, ja siguin alumnes o ex-alumnes”, destaca Serra.

Gràcies a aquesta iniciativa,cada any el 95-100% dels alumnes de EUHT aconsegueixen acabar els seus estudis amb un pla de treball en alguna de les empreses que participa en les Jornades. “Tot aquell que segueix les pautes i directrius d’inserció laboral per part de l’Escola acaba trobant la feina satisfactòriament”, assegura.

Entre les millors del món

Aquest 2018, l’Hotel-Escola Sant Pol s’ha situat en la posició 48 del Rànquing QS que valora les millors universitats del món, amb una reputació dins del sector Hoteler i Turístic que la situa com la 5ª universitat a nivell mundial.

“Estem molt contents: és la segona edició del Rànquing QS i és l’única universitat espanyola en la categoria de *Hotelería i Turisme. Ens ha votat el sector i és un gran reconeixement per al nostre centre”, declara Serra.

L’Hotel-Escola de Sant Pol s’ha situat en la posición 48 del Ranking QS que valora les millors universitats del món. (EUHT StPol)

Si t’agrada el món de l’hoteleria i el turisme, consulta l’oferta acadèmica de l’Hotel-Escola Sant Pol i prepara la teva entrada al món laboral amb garanties.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here