Obert el termini per començar a canviar el món

Anima els teus companys a presentar un projecte als Premis Blanquerna Impulsa! (EP)

Ja pots presentar el teu projecte per promoure la igualtat de gènere i millorar la salut i el benestar del planeta

Per Judith Vives

Tens cap idea per promoure la igualtat de gènere i la salut i el benestar del planeta? El món l’espera! Amb les teves idees pots contribuir a fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats per l’ONU per fer convertir el món en un lloc més sostenible i millor per a tothom.

Però a més pots emportar-te grans premis. Només has d’apuntar el teu projecte a la tercera edició dels Premis Blanquerna Impulsa que promou la Blanquerna-URL. Ja s’ha obert el termini per presentar els treballs.

Sabies que aquest any el certamen està batent el rècord de projectes inscrits? Molts nois i noies com tu volen aportar el seu granet de sorra per millorar el planeta.

Uneix-te a ells i participa! Tens fins al 14 de maig per presentar-te als premis amb un projecte relacionat amb els ODS d’aquest any.

 

Uns objectius per a tothom

Els ODS són una sèrie de 17 objectius fixats per a l’any 2030 que pretenen donar resposta als grans reptes del nostre món: erradicar la pobresa, protegir el medi ambient i assegurar la prosperitat per a tothom.

Els Premis Blanquerna Impulsa van sorgir per promocionar els ODS i animar els joves a participar en aquests objectius comuns. Cada any es trien dos objectius diferents: en aquesta ocasió l’ODS5 Igualtat de gènere i l’ODS3 Salut i el benestar.

Anima als teus companys de classe a desenvolupar les vostres idees! Junts podeu aportar molt a la vostra comunitat. I si encara penses que no tens res a aportar, pots treure idees en aquest document sobre els ODS. Hi ha moltes coses per fer.

El vostre esforç serà reconegut i, potser, podreu guanyar alguns dels Premis Blanquerna Impulsa. Per participar, pots fer-ho a través de la pàgina web dels Premis. Només has de presentar la memòria del projecte.

 

Quatre categories i molts premis

Els Premis Blanquerna Impulsa compten amb quatre categories: comunicació, salut, educació i relacions internacionals, que premiarà els millors projectes realitzats en col·laboració amb un altre col·legi fora del territori espanyol.

Hi haurà premis per als alumnes guanyadors i també per als seus centres. A més, també s’atorgarà una menció d’honor a un dels quatre guanyadors del primer premi.

No t’ho pensis més: tens fins al 14 de maig per presentar la memòria del vostre projecte! El 29 de maig es donaran a conèixer els projectes finalistes i el teu podria ser-ne un!

Informació elaborada en col·laboració amb Blanquerna-URL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here