Practica el teu anglès o francès mentre aprens programació

Malta s'ha convertit en un destí molt popular per aprendre anglès. (Pixabay)

Aprofitar un curs de tecnologia per practicar un idioma és una combinació guanyadora i una aposta al futur

Per Judith Vives

Si hi ha dues coses que et poden obrir les portes del futur professional són els idiomes i la tecnologia. Defensar-te en anglès o en altres idiomes és necessari en el nostre món globalitzat: és essencial per treballar, viatjar, navegar per internet i fins i tot per a conèixer gent.

I d’entre les sortides professionals amb més futur hi ha aquelles relacionades amb la ciència, la informàtica i la tecnologia, de manera que comptar amb coneixements en aquests camps pot ser de gran utilitat.

T’imagines poder fusionar els idiomes i la tecnologia en un mateix curs? I, a més, aprofitar per descobrir un altre país? No és impossible. De fet, cada vegada són més els cursos que combinen les classes d’idiomes amb altres de més específiques o temàtiques.

Per exemple, a ESL Idiomas compten amb un programa per a joves d’entre 13 i 17 anys en el qual es pot practicar anglès o francès mentre s’aprenen els fonaments de la programació de jocs i de robòtica. El curs pot desenvolupar-se en tres destins: Londres, Malta i París.

Es tracta d’opcions ideals per als joves, ja sigui per tenir l’experiència de viure en una gran ciutat o per descobrir alguna de les destinacions més encantadores d’Europa. En qualsevol cas, el programa ofereix allotjament en una residència d’estudiants, amb tots els àpats inclosos.

Combina les classes d’anglès, que es realitzen 3 dies per setmana, amb els cursos específics de tecnologia, en els quals s’aprèn a programar amb professors experts i mitjançant el desenvolupament d’un projecte en grup.

Si t’hi animes, comptaràs amb temps lliure per activitats culturals i esportives, en les quals podràs seguir desenvolupant les teves habilitats per comunicar-te en anglès o francès i relacionar-te amb gent de tot el món. T’ho imagines?

 

Londres

Si ets dels que pensa que cal aprendre anglès al Regne Unit, Londres és la destinació perfecta per a tu. Amb ESL, t’allotjaràs en ple centre de Londres, des d’on podràs descobrir la capital britànica.

El campus es troba al barri de Shoreditch, un dels més atractius de la ciutat. És conegut pels seus grafits artístics i originals i per la creativitat que es concentra en aquest barri jove i dinàmic.

 

Malta

Si ets dels que prefereix una destinació més càlida, per què no sorprens a tothom apuntant-te al programa d’anglès i tecnologia a Malta? No només viatjaràs a una destinació menys coneguda, sinó que a més et beneficiaràs del seu magnífic clima mediterrani i tindràs ocasió de combinar les classes amb la platja, la piscina i els parcs aquàtics.

Les classes s’imparteixen a Swatar i a St. Julians. Allà es formen petits grups internacionals, de manera que l’ús de l’anglès per comunicar-te amb els teus nous companys està garantit, a més de l’oportunitat de conèixer gent de tot arreu del món.

 

Tecnologia també en francès

I si definitivament ets dels que prefereix el francès, també pots triar l’opció d’aprendre tecnologia a França. ESL també compta amb un programa a París, que es desenvolupa al campus de París-Igny, a 20 km de la capital.

Així, pots combinar les classes i l’aprenentatge amb excursions a la capital francesa, una de les ciutats més fascinants del món. Alhora, pots gaudir de les seves atraccions properes, com el castell de Versalles o el parc Disneyland París.

 

Informació elaborada en col·laboració amb ESL Idiomes

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here