Informació per entendre el món
Versión en castellano
Junior Report és un diari digital adreçat a joves i adolescents. Cada setmana presentem un tema d’actualitat global, explicat de manera didàctica i entenedora. La informació es presenta desglossada en diferents càpsules o notícies que permeten acostar-se a l’actualitat des de diferents punts de vista.
L’oferta informativa de Junior Report es complementa amb una sèrie de projectes i recursos didàctics que permeten treballar l’actualitat a l’aula. L’objectiu és que els joves se sentin partícips del món que els envolta, que estiguin informats sobre el que hi passa per poder decidir, actuar en conseqüència i convertir-se en actors de canvi per un futur millor.

Canals informatius de Junior Report

Junior Report

Els principals temes d’actualitat s’expliquen a través de diferents càpsules o notícies: els protagonistes, els conceptes clau, el context, el rerefons històric… D’aquesta manera, els estudiants tenen accés a les claus informatives.
 

Junior Report GO!

Canal d’oci educatiu de Junior Report, que ofereix propostes i activitats relacionades amb la cultura i el lleure a Barcelona. Els redactors dels diaris RED també participen en l’elaboració de continguts d’aquesta plataforma.
 

Junior Report FP

L’espai de Junior Report dedicat a la Formació Professional, itinerari educatiu que incideix en les pràctiques laborals dins el programa acadèmic. Un model que creix en oferta formativa i demanda.
 
Junior Report i tots els projectes associats són una iniciativa de Blue Globe Media,
productora especialitzada en continguts per al públic infantil i juvenil.