Tria el teu futur professional

La metodologia d'aprenentatge és diferent a la resta d'escoles de turisme i hoteleria. (EUHT StPol)

El sector de l’Hoteleria i el Turisme se situa a l’avantguarda amb grans avanços tecnològics

Per Elisabet Claus

Si ets un apassionat de la gastronomia, la cuina, l’organització d’esdeveniments o tot el relacionat amb l’hoteleria, no dubtis a enfocar el teu futur professional cap a aquest sector. Però per arribar a dalt, cal començar de zero i aprendre de tot el que es creui en el teu camí.

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (EUHT) de Sant Pol de Mar t’ofereix una varietat de possibilitats dins del sector perquè triïs la que millor s’adapta a les teves expectatives.

Un any més s’han obert les portes per començar el nou curs 2018/19 a l’EUHT. Aquest centre està especialitzat en tres àmbits principals: Direcció Hotelera, Gastronomia i Arts Culinàries i Restauració i Esdeveniments.

Un any més s’han obert les portes per començar el nou curs 2018/19 a l’EUHT. (EUHT StPol)

Una escola internacional

L’EUHT compta amb alumnes de diferents edats i interessos. Des d’alumnes de 16 anys cursant el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Gastronomia i Restauració , fins a alumnes amb més experiència que es decanten per especialitzar-se a través d’un màster.

La globalització ha fet que no existeixin fronteres entre països ni cultures. La llibertat de moviment enriqueix a tot aquell que decideix aventurar-se en un viatge així. El caràcter internacional de l’EUHT es veu reflectit en les més de 30 nacionalitats que conformen el seu alumnat en aquest curs.

De països com Argentina, Brasil, Colòmbia, Xina, Índia, Indonèsia, Rússia, Taiwan, Tunísia, Suïssa o Itàlia provenen els estudiants que han decidit formar-se en el Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística o en algun dels tres màsters que ofereix l’EUHT.

A l’EUHT formen els futurs jefes i directors generals d’Hotels i Restauració. (EUHT StPol)

L’EUHT compta amb més de 50 anys d’experiència i els programes que ofereix compten amb una llarga trajectòria. La metodologia d’aprenentatge és diferent a les altres perquè combina la formació teòrica amb les pràctiques laborals.

El Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística es realitza des de fa 35 anys i el Cicle Formatiu de Tècnic en Gastronomia i Restauració, des de fa 26 anys. A més, s’imparteixen dos màsters en anglès: el Master in Hospitality Management i el Master in Culinary Arts and Kitchen Management.

Ex alumnes reconeguts com Miquel Aldana, jefe de cuina del Restaurant Tresmacarrons (El Masnou), o Iñigo Arruti, director general de l’Hilton Madrid, han cursat els seus estudis a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (EUHT). T’agrada aquest sector? No ho pensis més i fes enlairar la teva carrera professional!

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català | English

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here