Un estiu ple de dibuixos i animació

Un curs d'estiu és una manera molt constructiva d'aprofitar les vacances i, si la teva passió és el dibuix, hi ha moltes opcions interessants. (Escola Joso)

L’estiu és el moment ideal per provar noves experiències, com apuntar-se a un curs de dibuix

Gelats, platja, sandàlies, viatges… L’estiu evoca tota mena de llocs, sensacions i sabors. Però l’estiu és, sobretot, temps. Bon temps… i temps per fer allò que no podem fer la resta de l’any.

Per això, si tens afició per dibuixar, l’estiu és una època ideal per deixar volar la imaginació i reflectir-la sobre el paper o la pantalla. Fins i tot per aprofitar, aprendre i millorar la teva tècnica.

En aquesta època pots apuntar-te a molts cursos relacionats amb el dibuix i la il·lustració: durant el mes de juliol, l’Escola Joso ofereix fins a 12 cursos diferents.

Molts són la versió estiuenca dels cursos acadèmics que es realitzen al llarg de l’any, per això són una oportunitat única de provar-los per decidir si ens interessen. Com el tràiler d’una pel·lícula.

 

Per als iniciats i els qui s’inicien

Un curs d’estiu és més relaxat, però igualment útil. Pot servir-nos per ampliar coneixements. Per exemple, per als qui ja dominen el Photoshop, el curs de Disseny de Personatges per a Videojocs és una opció atractiva i amb futur laboral.

Però si encara ens falta aquesta base, el curs d’Il·lustració amb Photoshop és una bona manera d’introduir-nos en les tècniques de color digital més habituals.

Una altra opció és el curs de Còmic i Il·lustració amb Clip Studio Paint, un dels programes més utilitzats pels autors de manga. Amb aquest curs d’iniciació coneixerem les eines bàsiques d’aquest software.

I un dels cursos més nous és el de Creació d’Àlbum d’Il·lustració Infantil. Si tens sensibilitat i interès per la il·lustració infantil, aquest és el teu curs: aprendràs a planificar i elaborar un àlbum d’il·lustracions.

Molts estudiants de l’Escola Joso van provar un curs d’estiu abans de decidir-se a iniciar una carrera artística. Escola Joso)

Per als joves i els encara més joves

Encara que semblin cursos una mica tècnics, hi ha opcions per a tots els públics. De fet, els cursos estiuencs de Còmic i Manga, on s’ensenya a crear una història des de zero, reben cada any alumnes força joves.

Per aquest motiu, l’Escola Joso va crear el curs de Còmic/Manga per Nens. Pensat per a dibuixants de 8 a 13 anys, se centra en el disseny de personatges i el desenvolupament de tècniques bàsiques de dibuix.

Segons Josep Maria Polls, cap d’estudis de l’Escola Joso, l’objectiu és “provar una formació artística i passar un estiu agradable aprenent”.

Si voleu un estiu de dibuixos, amb aquests cursos serà com menjar-se un gelat: l’única cosa difícil serà escollir quin!

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here